Ekudden Gastro #2, 15-16 sept -17

Återigen dags för en gastronomisk unik afton på Café Ekudden fredag den 15 och lördag den 16 september kl 19, där våra kockar Hugo Bohman och Gustav Vilander skapat menyn och restaurangchef John Bakker satt samman passande viner. Hugo och Gustav tillhör morgondagens unga kockar och är redan meriterade i tävlingssammanhang.

Kvällen är begränsad till 20 kuvert.

Meny: 

Picklad och sotad gurka med siracha, rädisa och basilika

Friterat ägg med variationer på tomat

Smörstekt abborre, musselsås, friterad kål och parmesan

Inkokta päron, rostad bovete, mousse och chokladsås på brynt smör

Pris: 650kr. Vinpaket 285kr.

Anmälan: Via FACEBOOK MESSENGER på Café Ekuddens facebook.

Följ vår sida, sänd ett meddelande från Messenger. Uppge namn, antal och mobilnummer.

Observera endast 20 platser totalt.

Hjärtligt välkommen. John Bakker med personal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + arton =